IH. Without tyranny.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Вицове и афоризми

+2
Aurora
Danchello
6 posters

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Go down

Вицове и афоризми - Page 2 Empty Re: Вицове и афоризми

Писане by Aurora Съб Авг 16, 2014 10:29 am

Момче към дядо си:
- Дядо, ти правил ли си селфи?
- Ами не, мойто момче, веднъж го направих с джудже, след това се ожених за оная вещица - баба ти... с елфи не съм. married kiss
Aurora
Aurora
Admin

Брой мнения : 65

https://belt.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Вицове и афоризми - Page 2 Empty Re: Вицове и афоризми

Писане by Alesita Нед Авг 17, 2014 12:51 pm

Мъж се запознава с красива млада жена в бара в началото на новогодишната нощ. След кратко ухажване двамата се запътили към неговата къща извън града. На средата на пътя мъжът спира колата и казва на жената: - Излизай! - Защо? - Излизай, ти казвам! Жената излиза от колата, а в главата и се въртят страхове за маниаци и изнасилвачи. Мъжът в това време и казва: - Сега направи един снежен човек! Жената прави и трепери. След като приключила, мъжът я поканил обратно в колата и потеглили мълчаливо. Пристигнали, мъжът запалил свещи, приготвил вкусна вечеря, последвал и секс. На сутринта жената, измъчвана от любопитство, пита: - А защо трябваше снощи да правя снежен човек? - Виж сега, като любовник аз не съм нищо особено. Но този снежен човек ти ще го помниш цял живот!

Зайо, Вълчо и хамстерът решили да играят в пиеса. Вълчо им предложил да си намерят театрални имена. Вълкът щял да бъде Вуйо, заекът - Зуйо, а хамстерът казал: - Аз няма да участвам...

Един тинейджър решил да подразни нервен продавач в магазин за електроуреди. Влязъл вътре и казал: - Електрически крушки имате ли? - Не. Излязъл навън и поседял 2-3 минути. После пак влязъл и попитал: - Електрически крушки имате ли? - Не. И ако още един път ме попиташ ще ти забия езика с два пирона на стената. След още пет минути: - Пирони имате ли? - Не! - А, електрически крушки имате ли?
Alesita
Alesita

Брой мнения : 27
Местожителство : Varna

Върнете се в началото Go down

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите