Блокиране на градовете
2 posters
Страница 1 от 1
Блокиране на градовете
Копирам информацията от официалния форум:
"След малък експеримент, предложен от Eniac и с любезното съдействие на лидера на Fionn успешно оправихме Фалар. Явно когато в провката има герои с блокирани аватари цялата провка се скапва. След отстраняването на тези герой от провката посредством плячка, провката вече работи. Предстоят още тестове."
Тоест, ако желаете достъп до магазините в градовете - отстранете играчите, притежаващи черно петно, вместо аватар. Поне там, където е възможно.
"След малък експеримент, предложен от Eniac и с любезното съдействие на лидера на Fionn успешно оправихме Фалар. Явно когато в провката има герои с блокирани аватари цялата провка се скапва. След отстраняването на тези герой от провката посредством плячка, провката вече работи. Предстоят още тестове."
Тоест, ако желаете достъп до магазините в градовете - отстранете играчите, притежаващи черно петно, вместо аватар. Поне там, където е възможно.
TheNewEraHasBegun- Admin
- Брой мнения : 33
Местожителство : гр. София
Re: Блокиране на градовете
Добре,аз като притежавам няколко такива геройчета,означава ли това че за мен фалар и другите такива провинции са затворени за тези герой нон-стоп ? Писал съм многократно за тези черни аватари,вместо да ми ги оправят,а и не само на мен,те ми предлагат да бия играчи в цивилизовани провинции,редно ли е това ?
Absurd- Брой мнения : 18
Местожителство : East Europe
Re: Блокиране на градовете
Не знам последно какво стана, може да не зависи само от тях.
TheNewEraHasBegun- Admin
- Брой мнения : 33
Местожителство : гр. София
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите