IH. Without tyranny.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Герой и най-подходящо парти за атака на замък

5 posters

Go down

Герой и най-подходящо парти за атака на замък Empty Герой и най-подходящо парти за атака на замък

Писане by pale4koto Вто Авг 12, 2014 8:46 pm

питането ми си е конкретно. според Вас какво е най-подходящото парти за герой преследвач за атака на замък 5 категория?

pale4koto

Брой мнения : 26
Местожителство : silistra

Върнете се в началото Go down

Герой и най-подходящо парти за атака на замък Empty Герой и най-подходящо парти за атака на замък

Писане by pale4koto Вто Авг 12, 2014 8:51 pm

разбира се освен вида на наемките посочете и уменията моля

pale4koto

Герой и най-подходящо парти за атака на замък Empty Re: Герой и най-подходящо парти за атака на замък

Писане by TheNewEraHasBegun Вто Авг 12, 2014 8:54 pm

Докато на мода е кървавата екипировка - не съществува такова най-подходящо парти. Поне според мен Smile
TheNewEraHasBegun
TheNewEraHasBegun
Admin

Брой мнения : 33
Местожителство : гр. София

Герой и най-подходящо парти за атака на замък Empty Re: Герой и най-подходящо парти за атака на замък

Писане by pale4koto Вто Авг 12, 2014 9:46 pm

е да де кървави ще са, ама какви и с какви умения. хайде ще подам още малко инфо да ви улесня. противниковата стража се състой в 90% от следните наемници 1 пазител с провокация, 3 преследвача с 2 оръжия и 2 ловеца с орлово и залп. хайде кажете вие какви ще си спретнете срещу тях

pale4koto

Писане by TheNewEraHasBegun Вто Авг 12, 2014 10:25 pm

1 пазител с отбиване на стрели и провокация, с повечко ловкост, 2-ма преследвачи с две оръжия, ками, и двама с две оръжия, метателни ножове
Лично, обаче, не бих таил особени надежди, ако отбранителните стражи са добре облечени с кървава екипировка.
TheNewEraHasBegun
TheNewEraHasBegun
Admin

Брой мнения : 33
Местожителство : гр. София

Писане by Danchello Сря Авг 13, 2014 12:10 am

Винаги изхождайте от това че кулите им са вдигнати на макс.
Тоест ловците и преследвачите им имат +3 обсег допълнително.
При това положение ако преследвачите им имат стелт 5 обсега им се изравнява с този на ловците от атакуващият гилд и ловците ви попадат меко казано в много неизгодна позиция.
За мен най добрите наемници и стражи при атака на замък са преследвачите със стелт и 2 оръжия и пазители с отбиване или позиция на пазителя още по добре.
Danchello
Danchello

Брой мнения : 38
Местожителство : Хамбург

Писане by Absurd Сря Авг 13, 2014 8:58 pm

Според мен от ловци смисъл няма изобщо при атака ! Аз лично сред героите си съм предимно със свирепи войни,където бойния вик сваля четвърт от всичко,от там при подходящи преследвачи с 2 оръжия и стелт,както и пазител работата изглежда обещаващо ! Но това си е мое мнение !
Absurd
Absurd

Брой мнения : 18
Местожителство : East Europe

Писане by Aurora Чет Авг 14, 2014 3:39 am

Absurd написа:Според мен от ловци смисъл няма изобщо при атака !!

Koгаааа?!? Повярва в това??? Shocked Shocked 
Aurora
Aurora
Admin

Брой мнения : 65

https://belt.bulgarianforum.net

Писане by Absurd Нед Авг 17, 2014 6:37 am

Мноооооооооого отдавна Smile Smile  lol! 
Absurd
Absurd

Брой мнения : 18
Местожителство : East Europe

Писане by Aurora Нед Авг 17, 2014 6:50 am

asking Не вярвам на очите си drop1 
Aurora
Aurora
Admin

Брой мнения : 65

https://belt.bulgarianforum.net

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите