Герой и най-подходящо парти за атака на замък
5 posters
Страница 1 от 1
питането ми си е конкретно. според Вас какво е най-подходящото парти за герой преследвач за атака на замък 5 категория?
pale4koto- Брой мнения : 26
Местожителство : silistra
разбира се освен вида на наемките посочете и уменията моля
Re: Герой и най-подходящо парти за атака на замък
Докато на мода е кървавата екипировка - не съществува такова най-подходящо парти. Поне според мен
TheNewEraHasBegun- Admin
- Брой мнения : 33
Местожителство : гр. София
е да де кървави ще са, ама какви и с какви умения. хайде ще подам още малко инфо да ви улесня. противниковата стража се състой в 90% от следните наемници 1 пазител с провокация, 3 преследвача с 2 оръжия и 2 ловеца с орлово и залп. хайде кажете вие какви ще си спретнете срещу тях
1 пазител с отбиване на стрели и провокация, с повечко ловкост, 2-ма преследвачи с две оръжия, ками, и двама с две оръжия, метателни ножове
Лично, обаче, не бих таил особени надежди, ако отбранителните стражи са добре облечени с кървава екипировка.
Лично, обаче, не бих таил особени надежди, ако отбранителните стражи са добре облечени с кървава екипировка.
TheNewEraHasBegun- Admin
- Брой мнения : 33
Местожителство : гр. София
Винаги изхождайте от това че кулите им са вдигнати на макс.
Тоест ловците и преследвачите им имат +3 обсег допълнително.
При това положение ако преследвачите им имат стелт 5 обсега им се изравнява с този на ловците от атакуващият гилд и ловците ви попадат меко казано в много неизгодна позиция.
За мен най добрите наемници и стражи при атака на замък са преследвачите със стелт и 2 оръжия и пазители с отбиване или позиция на пазителя още по добре.
Тоест ловците и преследвачите им имат +3 обсег допълнително.
При това положение ако преследвачите им имат стелт 5 обсега им се изравнява с този на ловците от атакуващият гилд и ловците ви попадат меко казано в много неизгодна позиция.
За мен най добрите наемници и стражи при атака на замък са преследвачите със стелт и 2 оръжия и пазители с отбиване или позиция на пазителя още по добре.
Danchello- Брой мнения : 38
Местожителство : Хамбург
Според мен от ловци смисъл няма изобщо при атака ! Аз лично сред героите си съм предимно със свирепи войни,където бойния вик сваля четвърт от всичко,от там при подходящи преследвачи с 2 оръжия и стелт,както и пазител работата изглежда обещаващо ! Но това си е мое мнение !
Absurd- Брой мнения : 18
Местожителство : East Europe
Absurd написа:Според мен от ловци смисъл няма изобщо при атака !!
Koгаааа?!? Повярва в това???
Мноооооооооого отдавна
Absurd- Брой мнения : 18
Местожителство : East Europe
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите